Уеб сайт за ВИНПРОМ-ТРОЯН АД

Уеб сайтът на ВИНПРОМ-ТРОЯН АД е сериозен проект, който изискваше от нас няколко месеца работа, както по изграждане, така и за оптимизация за търсачки на сайта.

Сайтът е изграден с Друпал и освен стандартните страници, представящи фирмата, има още електронен магазин, чрез който могат да се закупят онлайн всички продукти - прочутата троянска сливова ракия, други плодови ракии от ВИНПРОМ-ТРОЯН АД, алкохолни напитки, произведени от чешките производители РУДОЛФ ЙЕЛИНЕК и Милан МЕТЕЛКА, ромове и ликьори на австрийската фирма STROH, десетки видове уникални натурални сиропи от световния лидер в производство на сиропи GIFFARD.

Електронният магазин е изграден със системата от модули Drupal Commerce. Използвани са общо 65 допълнителни модула за Друпал.

Сайтът е с многоезикова поддръжка и е преведен на два езика - български и английски. Притежава административен панел, чрез който служители на фирмата поддържат сайта и онлайн магазина, следят и управляват направените поръчки.

Направихме оригинална нова тема за Друпал специално за този сайт. Дизайнът е наша разработка в сътрудничество с ръководството на ВИНПРОМ-ТРОЯН АД и съобразно техните изисквания.

Спазени са правилата за фирмен стил на компанията, изискванията относно употреба на лого, шрифтове и цветове.

Изпълнение на проекта: 
Март, 2017
Начална страница на сайта
Страница за сливови ракии
Страница за поръчка в електронния магазин