Календари

Многолистов календар

Стенни многолистни календари за 2019 г.

Календарите са изключително ефикасен вид печатна реклама. Ако са красиво и интересно направени, Вашите партньори ще ги ползват в продължение на цяла година.

Нито един друг вид печатна реклама не може да привлече вниманието на хората за такъв дълъг период и да ги накара да запомнят Вашата фирма, лого и дейност.

Стенните многолистните календари са съставени от 13 или 8 листа с големи красиви снимки на различни теми. Надписът се прави върху картонената основа (гръб) в долната част на календара.

Предлагаме 12 вида стенни многолистни календари.

Стенни работни календари за 2019 г.

Работен календар Голямо Мини

Стенните работни календари имат голяма цветна рекламна глава в горната част и надписът се прави върху главата, което позволява разработка на сложен индивидуален фирмен дизайн за главата на календара.

Те имат 12 месечни листа с текущ, предходен и следващ месец на всеки лист и прозорче за текущата дата. Това ги прави удобни за ежедневна работа, планиране на срокове, насрочване на срещи и точно затова се наричат "работни".

Предлагаме 5 вида стенни работни календари.

Дизайн и печат на календари

В цените са включени дизайн и печат на календарите с Вашето лого, фирмени цветове, текст и снимки, които предоставите.

Ако нямате лого, ние ще Ви направим. Ако нямате подходящи снимки, ние ще Ви предложим.

Свалете приложения PDF каталог Календари в края на страницата за да разгледате различните видове заедно с цени за дизайн и печат.

За повече информация, както и за оферта за количества, различни от посочените в каталога, моля обадете се или изпратете запитване.

Предметна реклама за 2019 г.

Календар-бележници и настолни календари

Предметната реклама е друг начин за дългосрочно въздействие върху потенциални клиенти и партньори.

Един полезен подарък с Вашето лого и фирма ще се ползва дълго и ще напомня постоянно за вашата дейност.

Предлагаме три каталога за предметна реклама за 2019 г. от фирми - производители от България и вносители на рекламни подаръци, с които работим от много години и затова можем да гарантираме качеството на изделията и сигурността на доставките.

  • Каталог Календар-бележници и настолни календари
  • Каталог Химикалки и календар-бележници
  • Каталог Рекламни подаръци

Изделията се надписват с различни печатни технологии - ситопечат, тампонен печат, топъл (голд) печат и др. в зависимост от материала и дизайна на рекламата.

Оферта за печат върху избрани от тези каталози изделия се изпраща след направено запитване, уточняване на техника и цветове за печат, проверка на наличност и съгласуване на дизайн на рекламния надпис.