Календари

Многолистов календар

Стенни многолистни календари за 2020 г.

Календарите са изключително ефикасен вид печатна реклама. Ако са красиво и интересно направени, Вашите партньори ще ги ползват в продължение на цяла година.

Нито един друг вид печатна реклама не може да привлече вниманието на хората за такъв дълъг период и да ги накара да запомнят Вашата фирма, лого и дейност.

Стенните многолистните календари са съставени от 13 или 8 листа с големи красиви снимки на различни теми. Надписът се прави върху картонената основа (гръб) в долната част на календара.

Предлагаме 14 вида стенни многолистни календари за 2020 год.

Стенни работни календари за 2020 г.

Работен календар Голямо Мини

Стенните работни календари имат голяма цветна рекламна глава в горната част и надписът се прави върху главата, което позволява разработка на сложен индивидуален фирмен дизайн за главата на календара.

Те имат 12 месечни листа с текущ, предходен и следващ месец на всеки лист и прозорче за текущата дата. Това ги прави удобни за ежедневна работа, планиране на срокове, насрочване на срещи и точно затова се наричат "работни".

Предлагаме 7 вида стенни работни календари за 2020 год.

Цени за дизайн и печат на календари

Изпращаме конкретна оферта след запитване за вид календар от каталога (вижте прикачения файл), количество и изисквания за дизайн.

Минимално количество: 20 бр. от един вид календар.

Ако нямате лого, ние ще Ви направим. Ако нямате подходящи снимки, ние ще Ви направим или предложим готови.

Предметна реклама за 2020 год.

Във втория приложен файл може да свалите нашия Каталог за предметна реклама - рекламни подаръци с фирмен надпис, лого, рекламен текст.

Каталогът е актуален за Коледните и новогодишни празници, но ще бъде валиден и през цялата 2020 година.

Включените в каталога изделия по принцип са налични и се поддържат на склад, но за някои позиции може да има временно изчерпване до нов внос.

Калкулация и оферта за дизайн и печат на рекламни подаръци се изпращат след проверка за наличност и калкулация според изискванията на конкретната поръчка.

За повече информация, моля обадете се или изпратете запитване.