Как да поръчам визитки?

Визитки от Рекламна къща Люлин

Чрез формата за поръчки или по електронна поща изпратете данни за визитките - фирма, имена, длъжности, адреси, телефони и др. (може и по Viber: 087 777 05 31).

Ако имате лого, илюстрация, снимка, карта за разположение на адрес, сканиран или сниман образец, проект или схема за дизайн на визитка, приложете файл / файлове към поръчката.

Изпратете файл, какъвто можете да направите - примерно с Word, Excel, PowerPoint - работим с всички файлови формати.

Или направете рисунка - проект за визитка или лого и я снимайте с телефона си, пратете ни снимката с поръчката.

Не е необходимо дизайнът да е прецизен, наша работа е да го завършим и направим професионален и ефектен. И най-проста схема, чертеж или рисунка върши работа.

Изпращането на проект въобще не е задължително, ако нямате проект, изпратете само данни за визитките, ние ще изработим графичен дизайн и проект за визитките.

След като получим данни и файлове ще разработим и ще Ви изпратим проект за оформление на визитките.

Оригинален и уникален, професионален дизайн на визитни картички

Ние не ползваме шаблони или темплейти за дизайн на визитки, всеки наш дизайн за визитки е уникален, индивидуален и професионално изработен, специално за Вас.

По тази причина в нашия сайт няма да намерите и онлайн редактор на визитки, чрез който сами да си направите дизайн на визитките. Добрият дизайн се прави от професионалисти в дизайна и с професионален софтуер. Ако Вие сте такъв професионалист, ще направите проекта си с професионална програма за графичен дизайн, а не с онлайн редактор с много ограничени възможности. И ще ни пратите готов файл с дизайн на визитките във векторен формат или Фотошоп илюстрация.

Ако дизайнът не е Ваша специалност или хоби - вършете това, което правите най-добре, а оставете дизайна на Вашите визитки да бъде разработен професионално от нас. Правим това безплатно! Защото и ние като всички работим за пари, но много повече работим за привличане на нови и постоянни доволни клиенти!

Визитките се отпечатват след като одобрите графичен проект.

Цени за дизайн и печат на визитки? Вижте страницата ни Цени за визитки.

Безплатна изработка на лого за визитки, карта за адреса, илюстрация

Искате във визитките да изработим и отпечатаме ново лого за Вашата дейност, да направим карта за разположението на адреса на Вашия бизнес, да проектираме и отпечатаме илюстрация или снимка, свързана с това, което правите и предлагате – посочете го в поръчката или поискайте по телефона. Тъй като ние непременно ще Ви се обадим по телефона след като направите поръчка, може да го заявите и по-късно при разговора ни в процеса на работа.

При поръчка за визитки и ако желаете, разработваме безплатно лого, карта за адрес и всякакви илюстрации, схеми, чертежи, таблици, диаграми, намираме снимки, които искате да се отпечатат във визитките.

Безплатно генериране на QR код за визитки

Ако желаете, при поръчка за визитки ще генерираме и отпечатаме безплатно QR код в дизайна на визитките, който при сканиране на визитката със смартфон ще отвежда до Вашия уебсайт или Фейсбук страница (или страница в друга социална мрежа) за допълнителна информация за Вашата дейност.

С помощта на QR код, отпечатан на визитките, ще спечелите още клиенти, които са запознати по-добре с това, което предлагате, повече посещения на сайта Ви и много нови продажби.

Още нямате уебсайт? Можем да Ви направим и уебсайт заедно с визитките.

Запознайте се с нашата комплексна услуга Бизнес старт за изработка на лого, ефектни визитни картички и сайт-визитка на изключително изгодна обща цена, включваща и безплатен домейн и хостинг за сайта.

Избор на картон за визитки

Стандартно визитките се отпечатват на бял картон хроммат или хпомгланц 300 гр/м2 (тази мярка означава колко тежи един квадратен метър от даден вид хартия или картон и дава представа за дебелината и плътността на картона, за сравнение копирната хартия за принтер е 80 гр/м2, а хартията за вестници е 60 гр/м2.

Ако желаете ефектен картон за визитки, разгледайте страницата Картони за визитки, където сме представили сканирани образци на 20 ефектни и декоративни картона, с които печатаме визитки. В случай че сте изключително взискателни и искате да видите реалните картони преди да направите поръчка, ще трябва да ни посетите в нашия офис в Люлин 7 или да се срещнем на удобно за Вас място в ж.к. Люлин и да разгледате каталог с образци на картоните.

Избор на цветове за дизайн на визитки

Искате сами да изберете прецизно цветове за визитките по Ваш вкус? Посетете този Каталог за цветове в Уикипедия, изберете цветове за Вашите визитки и ни изпратете с поръчката техните имена и HTML кодове, започващи със знака #. Примерно първият цвят в този каталог се нарича Amaranth и неговият HTML код е #E52B50.

В тази страница - каталог на цветове, ако щракнете името на даден цвят, се отваря нова страница с нюанси на избрания цвят и имате огромен избор от цветове! Този начин да изберете точен цвят за визитките Ви гарантира точно възпроизвеждане и повторяемост на цветовете и в следващи поръчки за визитки и други печатни рекламни материали или уеб проекти, които бихте поръчали при нас или при други рекламни агенции и печатници (стига да знаят как да работят с HTML кодове за определяне на цветове:-)

Каталогът с цветове в Уикипедия е полезен и с това, че за всеки цвят е дадена неговата история, какво символизира, как се употребява в дизайна и модата. Информацията е на английски език, но ако не знаете английски може да преведете информацията за цвета с Гугъл преводач.

Може да изберете цветове и от българската страница с каталог на цветове в Уикипедия, но там все още не е налична информация за историята и обяснение на използване на цветовете.

Как да поръчам визитки, отпечатни с предишна поръчка?

Ние пазим старателно файлове и образци с готовия дизайн на всички Ваши изделия от предишни поръчки.

Обадете се, кажете колко визитки искате и ще ги получите на място, с неизменно качество, без нужда от повторно изпращане и съгласуване на всички детайли по поръчката. Пазим всичко, включително адреса за доставка!

Безплатна доставка за района на Люлин

Извършваме безплатни доставки с наш куриер в района на ж.к. Люлин.

Получаване на поръчката от наш офис в Люлин

Може да получите готовите изделия и от наш офис в Люлин - 7.
Съгласува се допълнително.

Доставки за други райони

Доставки за други квартали на София и страната се извършват с куриерска фирма Еконт съгласно нейните условия за доставка и ценоразпис.

Безплатен ефектен дизайн, картинки и векторизиране на лого!