Къде се намирате за да дойда на място?

Как работи Рекламна къща Люлин?

Ние сме агенция, която приема поръчки онлайн и извършва безплатни доставки на място за Люлин и съседни на Люлин квартали. Доставка за други квартали на София и страната се извършва с Еконт.

При необходимост наш служител посещава клиента на място за съгласуване и представяне на мостри и проекти или ги изпращаме с Еконт.

Не разполагаме с офис за работа с клиенти. Приемаме поръчки и запитвания само чрез Формата за поръчки в сайта, телефон или електронна поща.

Този сайт Интернет магазин ли е?

Не, този сайт НЕ е Интернет магазин.

Не е необходимо да правите регистрация за да поръчате и не извършвате плащане. Правенето на поръчка е много по-лесно и опростено.

Ако не е договорено друго при съгласуване на поръчката, плащане се извършва при приемане на стоката или услугата, след като я одобрите.

Кои са нашите клиенти?

Основните наши клиенти са разположени в Люлин и съседни на Люлин квартали. При необходимост от съгласуване "на живо" ги посещаваме на място в процеса на приемане и изпълнение на поръчка.

Имаме клиенти и от други райони на София, страната и чужбина - хора, свикнали с бързината и удобството на поръчките чрез Интернет.

Какво е нашето предимство?

Главната ни цел и предимство е това, че пестим Вашето време!

Правите поръчка за минути и не губите часове за пътуване и търсене на място за паркиране при поръчка и получаване на готовите материали.

Поддържаме архив на всички Ваши изпълнени поръчки и можете да направите следваща поръчка с едно обаждане по телефона.

Стремим да привличаме не еднократни поръчки, а постоянни клиенти, които печелят от това, че работят с познат и проверен изпълнител.

Страница за Контакти